Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


Митат Ибраими

Митат Ибраими  роден 01.10.2002 година од т.Селајдин м.Јелдзе во с.Средно Коњари – Скопје каде и живеел. Во моментот на исчезнување на 19.03.2010 година бил облечен во горна зелена тренерка,плави фармерки и кафеави чизми.

Назад

 
Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бб, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@mvr.gov.mk