Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


Џеладини Ренат

Џеладини Ренат роден 11.08.1999 г. во Куманово каде и  живее.

 Опис:  Висок 165см, со кратка црна коса,облечен во црна     маица, долни црни тренерки и зелени гумени чизми.

Исчезнат на 09.08.2014 г. во  Куманово.

Назад

 
Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бб, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@mvr.gov.mk