Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

24.04.2015
Управните служби на МВР ќе работат претстојниот викенд

По повод закажаниот референдум што ќе се одржи на 26.04.2015 година во Општина- Центар, а со цел да се излезе во пресрет на граѓаните на наведената општина, Министерството за внатрешни работи, односно службите за управни работи во наредните два дена на 25.04 и 26.04.2015 година ќе работат на издавање лични карти и тоа во сабота (25.04) од 08.30 часот до 16.30 часот и во недела (26.04) од 07.00 часот до 19.00 часот

Назад

 
Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бб, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@mvr.gov.mk