Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

04.08.2014
Дополнение на соопштението за инцидентот во Битола

На ден 03.08.2014 година во 23.00 часот во ПС ОН Кавадарци се јави лицето И.Ј., вработен во бензинска пумпа Макпетрол Дреново и пријави дека вечерта околу 22.00 часот додека бил на работа, на бензинската застанал автобус со навивачи од Скопје, кои се враќале од Битола. Откако си заминале, истиот пријавил дека на безбедносната камера видел како во згодна прилика од некои навивачи од фрижидерот му биле одземени повеќе 30 парчиња разни сладоледи, а од внатре од рафтовите еден дезодоранс и разна прехрамбена роба, за која дополнително ќе утврдат што точно им е одземено и заедно со видео материјалот накнадно ќе достават пријава.

Се работи на целосно расчистување и документирање на случајот.

 

Назад

 
Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бб, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@mvr.gov.mk