Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

01.03.2014
Реакција на реакцијата на СДСМ

За да се спречи агонијата од бескрајното себепонижување во очите на целокупната јавност, МВР на СДСМ отворено му нуди да номинира свои претставници на следната обука која би се организирала за запознавање со Законот за кривична постапка. Доколку не им одговара терминот би можеле да посредуваме и за некое предавање со студентите од Праван факултет на кое членовите на СДСМ би добиле појасна претстава за новата улога на Јавниот обвинител во истрагата.

Назад

 
Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бб, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@mvr.gov.mk