Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Анализи
Во текот на првите шест месеци од 2009 година, извршени се вкупно 50 кривични дела (девет кривични дела
Објавена на 18.07.2009 12:48:00
18.07.2009
Во извештајниот период, стручните служби на Министерството го задржаа позитивниот тренд во откривање на дела од класичната корупција
Објавена на 18.07.2009 12:46:00
12.07.2009 Шестмесечна анализа за компјутерскиот криминал
Во извештајниот период регистрирани се 29 (19) кривични дела од оваа област, а пријавени се вкупно 34(36) сторители,
Објавена на 12.07.2009 12:11:00
09.07.2009 Анализа за трговијата со оружје и распрскувачки материјали за првата половина од годинава
Во текот на првите шест месеци од 2009 година, Министерството преку службите надлежни за спречување на недозволената трговија со
Објавена на 09.07.2009 12:04:00
07.02.2009
Во текот на оваа година, во врска со семејното насилство се регистрирани 378(314) кривични дела, 730(770) прекршоци,
Објавена на 02.03.2009 14:11:00

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава