Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Влез-излез на патници на граничните премини 2015
 
Влез излез 21.02.2015
(259 KB), 08.03.2015,

Влез излез 22.02.2015
(247 KB), 08.03.2015,

Влез излез 23.02.2015
(248 KB), 08.03.2015,

Влез излез 24.02.2015
(248 KB), 08.03.2015,

Влез излез 25.02.2015
(248 KB), 08.03.2015,

Влез излез 26.02.2015
(233 KB), 08.03.2015,

Влез излез 27.02.2015
(251 KB), 08.03.2015,

Влез излез 28.02.2015
(250 KB), 08.03.2015,

Влез излез 01.03.2015
(275 KB), 08.03.2015,

Влез излез 02.03.2015
(248 KB), 08.03.2015,

Влез излез 03.03.2015
(232 KB), 08.03.2015,

Влез излез 04.03.2015
(248 KB), 08.03.2015,

Влез излез 05.03.2015
(250 KB), 08.03.2015,

Влез излез 06.03.2015
(247 KB), 08.03.2015,

Влез излез 07.03.2015
(233 KB), 08.03.2015,

Влез излез 08.03.2015
(266 KB), 22.03.2015,

Влез излез 09.03.2015
(249 KB), 22.03.2015,

Влез излез 10.03.2015
(247 KB), 22.03.2015,

Влез излез 11.03.2015
(246 KB), 22.03.2015,

Влез излез 12.03.2015
(248 KB), 22.03.2015,

Влез излез 13.03.2015
(249 KB), 22.03.2015,

Влез излез 14.03.2015
(262 KB), 22.03.2015,

Влез излез 15.03.2015
(249 KB), 22.03.2015,

Влез излез 16.03.2015
(248 KB), 22.03.2015,

Влез излез 17.03.2015
(252 KB), 22.03.2015,

Влез излез 18.03.2015
(261 KB), 22.03.2015,

Влез излез 19.03.2015
(208 KB), 22.03.2015,

Влез излез 20.03.2015
(270 KB), 22.03.2015,

Влез излез 21.03.2015
(253 KB), 22.03.2015,

Влез излез 22.03.2015
(261 KB), 12.04.2015,

Влез излез 23.03.2015
(253 KB), 12.04.2015,

Влез излез 24.03.2015
(245 KB), 12.04.2015,

Влез излез 25.03.2015
(236 KB), 12.04.2015,

Влез излез 26.03.2015
(246 KB), 12.04.2015,

Влез излез 27.03.2015
(245 KB), 12.04.2015,

Влез излез 28.03.2015
(259 KB), 12.04.2015,

Влез излез 29.03.2015
(256 KB), 12.04.2015,

Влез излез 30.03.2015
(247 KB), 12.04.2015,

Влез излез 31.03.2015
(249 KB), 12.04.2015,

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава