Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
НОСЕТЕ СИГУРНОСЕН ПОЈАС Кампања за безбедност во сообраќајот ПРЕЗЕМЕНО ОД -"SUSSEX SAFE ROADS"

ТРИ ОСНОВНИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗБЕДНО ВОЗЕЊЕ

( кампања за странски државјани)

  

КАМПАЊА ПРОТИВ УПОТРЕБА НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ПРИ УПРАВУВАЊЕ СО МОТОРНО ВОЗИЛО 

 

 

KAMPANJË KUNDËR PËRDORIMIT TË TELEFONAVE CELULARË GJATË VOZITJES SË AUTOMJETEVE  

 

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава