Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  

12 март, 2015
Локација: SELEC штаб
  
Букурешт, 12 март 2015 година - Амбасадорот на Република Македонија, г-дин Панде Лазаревски, престојуваше во посета на просториите SELEC се поздрави од страна на г-дин Гурбуз Бахадир, генерален директор на SELEC. Амбасадорот беше придружуван од страна на г-дин Ханиф Даути, Советник, и г-дин Горан Ристовски, Македонскиот полициски офицер за врска.
  
Г-дин Бахадир информираше гостинот за најновиот развој во SELEC, оперативни планови и достигнувања, споменувајќи ги и придонесот на Република Македонија во активностите на Центарот.

          

                                                                         


 

Годишен извештај СЕЛЕК 2013

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава