Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Одделение за информации од јавен карактер

Одделението за слободен пристап до информации од јавен карактер, согласно законските одредби на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, како и другите прописи и нормативни акти на ниво на МВР по однос на оваа материја, е во постојана редовна комуникација со сите организациони единици во рамки на министерството со цел благовремено одговарање на барањата на сите баратели на информации од јавен карактер.  

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава