Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Одделение за односи со јавноста

Одделението за односи со јавност покрај континуираната комуникација со медиумите (домашни и странски) во рамки на своите работни задачи преку официјалната веб страница на МВР (www.moi.gov.mk) како и преку порталот www.uslugi.gov.mk остварува редовна комуникација со граѓаните по однос на различни прашања од нивен интерес. Одделението покрај редовната дистрибуција на разни видови информации од активностите на МВР и неговите сектори за внатрешни работи, е речиси постојан учесник во разните проекти, кампањи и други активности од јавен интерес а коишто се во делокругот на работа на Министерството за внатрешни работи.

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава