Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Обука за менаџмент

 

1. Обука за менаџмент за високи раководни кадри во Министерсвото за внатрешни работи

2. Обука на раководни полициски службеници за меѓусебни односи и начин на однесување

 

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава