Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Континуирана обука

1.  Обука на полициски службеници низок ранг - Трговија со луѓе

2.  Обука на полициски службеници низок ранг – Дрога

3. Обука на превенција на конфликти преку комуникација

4. Обука на припадници на Сектор за внатрешна контрола за кривични дека против службената должност

5. Обука на Сектор за внатрешна контрола  – кривични дела против имотот

6. Обука на Сектор за внатрешна контрола – кривични дела против живот и тело

7. Основна обука за користење на компјутери

8. Основна обука на припадници на судска полиција

9. Основна обука Управа за безбедност и контраразунавање

10.  Обука за антидискриминациска програма за единица за справување со уличен криминал

11.   Постапување на полициските службеници по дознавање за сторено кривично дело

12.  Справување со пожари

13.  Обука на  полициските службеници за техники за водење на интервју со сведоци, жртви и осомничени

14.  Обука на униформираните полициските службеници од Единицата за брзо распоредување за работа со службени кчиња за одржување на Јавен ред и мир

15.  Обука Физичка регулација

16.  Гранична стандардизациаја

17.  Обука Закон за кривична постапка

18.  Обука  за Прва помош, Гранична полиција

19.  Обука на полициските службеници од низок ранг – криумчарење мигранти

20.  Обука ИЗБОРИ

21.  Обука на обучувачи – ТАХОГРАФ

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава