Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
 
Правилник за патни и други исправи на странец („Службен весник на Република Македонија“ бр.37/08)
(145 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за патни за други исправи на странец („Службен весник на РМ“ бр.15/09)
(182 KB), 26.11.2012,

Правилник за странците („Службен весник на Република Македонија“ бр.27/08)
(225 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за патни за други исправи на странец („Службен весник на РМ“ бр.6/09)
(291 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за странците („Службен весник на РМ“ бр.134/09)
(451 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување на Правилникот за странците („Службен весник на РМ“ бр.80/10)
(2082 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување на Правилникот за странците („Службен весник на Република Македонија“ бр.111/10)
(313 KB), 26.11.2012,

Правилник за куќниот ред на Прифатниот центар за странци („Службен весник на Република Македонија“бр.6/07)
(113 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за куќен ред на Прифатниот центар за странци („Службен весник на РМ“ бр.53/09)
(101 KB), 26.11.2012,

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за куќен ред на Прифатниот центар за странци („Службен весник на РМ“ бр.75/13)
(72 KB), 05.06.2013,

Правилник за начинот на издавање на визи за странци, продолжување, скратување на нивната важност, отповикување и поништување на визи
(1080 KB), 05.06.2013,

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава