Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Интервјуа - архива
Одберете година :  
Гордана Јанкулоска: Мафијашките пресметки од времето на СДСМ се минато
02.09.2014 Интервју Press24
Безбедностата состојба во државата е стабилна, а обвинувањата од опозицијата се манипулација и евтина политичка реторика, која треба да ја сокрие безидејноста на опозицијата.
Објавена на 03.09.2014 12:01:00
Интервју на министерката Гордана Јанкулоска за "Република"
02.09.2014
Безбедностата состојба во државата е стабилна, а обвинувањата од опозицијата се манипулација...
Објавена на 02.09.2014 10:48:00
Министерката Гордана Јанкулоска во вестите на Канал 5
Министерката Гордана Јанкулоска во вестите на Канал 5
Објавена на 18.03.2014 16:32:00
 
1

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава