Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Прописи

прегледување на пропис

Назив на прописот:   Список на учесници на јавна расправа по предлогот на Закон за обезбедување лица и имот одржана на 26.11.2011 година
Ознака на прописот:  
Тип на правен акт:  
Подзаконски акт:  
Законски основ:  
Сектор:  
Надлежно регулаторно тело/институција:  
Краток опис:  
Надлежно подрачје:  
Формалности:  
Препораки:  
Документ: Spisok od ucesnici na javna rasprava za ZOLI.pdf
Забелешка:
Доколку сакате да оставете коментар на постојните и предложените прописи потребно е да се регистрирате како корисник на регистарот
Најави се
Поставени коментари
Нема поставени коментари на предложениот пропис

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава