Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
12.04.2010
Во рамки на ILECU Проектот и во соработка со МВР на Словенија, во периодот 07/08.04.2010 година во просториите на МВР се одржа семинар за
Објавена на 12.04.2010 13:01:00
05.03.2010
Од страна на Управниот одбор на Европол на 17-18 ноември 2009 година усвоена е нова Стратегија за
Објавена на 05.03.2010 13:50:00
01.02.2010 Работилница за Европол во Босна и Херцеговина
Во рамки на воспоставената соработка помеѓу Европол и третите партнери
Објавена на 01.02.2010 12:30:00
28.12.2009
Одделението за Европол во текот на изминатата 2009 година преземаше активности за функционалнo етаблирање и
Објавена на 28.12.2009 13:11:00
24.12.2008
На 23.10.2009 година Советот на Министри на ЕУ донесе одлука да го овласти Директорот на Европол да започне преговори за потпишување
Објавена на 24.12.2009 13:02:00
24.11.2009
Во периодот 24-25.11.2009 година, во организација на Европол во Хаг, Кралство Холандија се одржа стратешки
Објавена на 30.11.2009 09:42:00
01.010.2009 Неформален министерски состанок во Хаг
На 01.10.2009 година во Хаг, Холандија, се одржа неформален состанок на Министрите за правда и внатрешни работи на земјите членки на ЕУ посветен на иднината на
Објавена на 05.10.2009 16:41:00
07.07.2009 Учество на работилница за Европол во Црна Гора
Во периодот 01/03.07.2009 година, Началникот на Одделението за Европол при Секторот за меѓународна полициска соработка
Објавена на 07.07.2009 13:27:00
22.05.2009
Развитокот на Канцеларијата на европската полиција (Европол) во изминатиот период беше предмет на низа дискусии
Објавена на 26.05.2009 15:59:00
18.05.2009
Потпишаниот ROADMAP –План за идни активности [1] за соработка со Европол предвидува можност Република
Објавена на 18.05.2009 12:58:00
27.04.2009
Во периодот 20-23.04.2009 година, беше реализирана студиска посета на преставниците од Одделението за ЕВРОПОЛ.
Објавена на 27.04.2009 14:37:00
30.03.2009
Во рамки на воспоставената соработка помеѓу МВР на Република Македонија и МВР на Австрија, во периодот од 30.03.09 до 01.04.2009 година
Објавена на 10.04.2009 09:47:00
09.02.2009
Со цел интензивирање на соработката помеѓу Република Македонија и Европол, а во насока на исполнување на услови за потпишување на Оперативен договор со Европол,
Објавена на 09.02.2009 12:10:00
21.01.2009 Е В Р О П О Л
ЕВРОПОЛ е организација на ЕУ надлежна за спроведување на правото, која работи со криминалистичко - разузнавачки информации.
Објавена на 21.01.2009 12:00:00
09.01.2009
Заради имплементација на Стратешкиот договор за соработка потпишан помеѓу Република Македонија и Канцеларијата на Европската полиција - Европол, како и создавање на услови за започнување на преговори за потпишување на оперативен договор со Европол,
Објавена на 09.01.2009 13:09:00
08.01.2009
Заради имплементација на Стратешкиот договор за соработка потпишан помеѓу Република Македонија и Канцеларијата на Европската полиција – Европол,
Објавена на 09.01.2009 13:03:00
Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава