Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
 
Закон за складирање и заштита од запални течности и гасови (нефоцијален пречистен текст-15.10.2012)
(57 KB), 20.11.2012,

Закон за складирање и заштита од запални течности и гасови („Службен весник на СРМ“ бр.15/76)
(178 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување на Законот за складирање и заштита од запални течности и гасови („Службен весник на СРМ“ бр.51/88)
(72 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување на Законот за складирање и заштита од запални течности и гасови („Службен весник на Република Македонија“ бр.19/90)
(70 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување на Законот за складирање и заштита од запални течности и гасови („Службен весник на Република Македонија“ бр.12/93)
(91 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за складирање и заштита од запални течности и гасови („Службен весник на Република Македонија“ бр.66/07)
(109 KB), 20.11.2012,

Закон за дополнување на Законот за складирање и заштита од запални телности и гасови („Службен весник на Република Македонија“ бр.130/08)
(101 KB), 20.11.2012,

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава