Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
 
Закон за патните исправи на државјаните на Република Македонија (нов пречистен текст)
(130 KB), 23.03.2015,

Одлука на Уставен суд на Република Македонија
(113 KB), 15.07.2014,

Закон за патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр.67/92)
(209 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот на патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на РМ“бр.20/03)
(75 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот на патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на РМ“бр.46/04)
(152 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот на патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на РМ“ бр.19/07)
(145 KB), 20.11.2012,

Закон за дополнување на Законот на патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на РМ“ бр.84/08)
(98 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на РМ“ бр.51/11)
(119 KB), 20.11.2012,

Закон за дополнување на Законот на патните исправи на државјаните на Република Македонија („Службен весник на РМ“ бр.135/11)
(101 KB), 20.11.2012,

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава