Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
 
Закон за оружје ( пречистен текст неофицијален 03.12.2013)
(403 KB), 12.12.2013,

Закон за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.7/05)
(486 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.47/06)
(80 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.86/08)
(115 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“бр.42/07)
(221 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“бр. 72/10)
(132 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.158/11)
(108 KB), 20.11.2012,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.119/13)
(153 KB), 13.11.2013,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.138/13)
(60 KB), 13.11.2013,

Закон за изменување и дополнување на Законот за оружјето („Службен весник на Република Македонија“ бр.164/13)
(100 KB), 12.12.2013,

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава