Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  

ЗАМЕНИК МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
г. Земри Ќамили

 

Датум и место на раѓање: 05.11.1960  година во Тетово


Брачна сосотојба: Женет


Образование:

Основно: "Даме Груев" Шемшово

Средно: Средно училиште за внатрешни работи

Високо: ВСС Факултет за физичка култура-Скопје

 
Работно искуство:

1980-2010 вработен во МВР

-1980-1990 Полицаец СВР Скопје

- 1990-1998 Водич на безбедносен сектор СВР Тетово

- 1998-2001 Заменик командир ПС-СВР Тетово

- 2001-2006 Началник СВР Тетово

- 2006-2008 Главен инспектор СВР Скопје

- 2008-2011 Заменик директор БЈБ во МВР на РМ

- 2011-2013 Директор во Агенцијата за управување на одземен имот

Обука и курсеви:

Обука за реформите во МВР во периодот од 2009-2010 година

Јазици :

Албански ( мајчин ) македонски

 

 


Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава