Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
актуелно
09.12.2009 Aналитички период од 2007 година заклучно со десете месеци од 2009 година
Во делот на откривањето на корупцијата, покрај откривањето на нејзините класични форми,
Објавена на 09.12.2009 16:06:00
02.12.2009 Проект за регулирање на државјанствата и обезбедување документи на локални жители
Целна група се Роми, Ашкалии и Египќани
Објавена на 02.12.2009 15:47:00
16.11.2009 Анализа и состојби во врска со семејното наслиство
Според статистичките показатели, во деветте месеци од оваа година, на подрачјето на Р.Македонија
Објавена на 16.11.2009 14:31:00
15.11.2009
Службите за спречување на недозволената трговија со дроги при Министерството,
Објавена на 15.11.2009 14:19:00
15.11.2009
Во текот на деветте месеци од 2009 година, бројот на сообраќајните незгоди
Објавена на 15.11.2009 14:17:00
Состојбите во областа на организираниот криминал и активности на МВР во првите девет месеци од 2009
Во првите девет месеци од оваа година, ефикасноста во откривање на облиците на организиран
Објавена на 02.11.2009 13:49:00
Работата на СВКПС во деветте месеци од 2009 година
Објавена на 20.10.2009 13:26:00
Стартува ажурирањето на имотната состојба за сите вработени во МВР
Објавена на 10.09.2009 13:12:00
25.08.2009
Денес (25.08) во 13,30 часот, во просториите на СВР – Скопје
Објавена на 25.08.2009 11:41:00
20.08.2009
Според статистичките показатели, во првото полугодие од оваа година
Објавена на 20.08.2009 12:40:00
10.08.2009
По повод одигрувањето на меѓународниот пријателски фудбалски натпревар
Објавена на 10.08.2009 12:22:00
03.07.2009 Спроведување на Законот за јавна чистота
Bо рамките на континуираните активности на Министерството за внатрешни работи за спроведување на Законот
Објавена на 23.07.2009 11:57:00
30.01.2009
Оваа година, на подрачје на Република Македонија, од областа на сексуалните деликти извршени над малолетници и деца,
Објавена на 09.02.2009 11:09:00
28.01.2009
Во текот на 2008 година Министерството за внатрешни работи, со цел да обезбеди непречено одвивање на сообраќајот
Објавена на 09.02.2009 11:07:00
11.01.2009
Во текот на 2008 година, значајни резултати се постигнати во откривањето на криминалот поврзан со криумчарење мигранти и
Објавена на 09.02.2009 11:05:00
09.01.2008 Во рамките на спроведувањето на Законот за јавна чистота
Bо рамките на активноститe на Министерството за внатрешни работи за спроведување на Законот за јавна чистота во периодот од 22.09.2008 година се до 09.01.2009 година
Објавена на 09.02.2009 10:37:00
 

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава