Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Отворени проекти
12.01.2010
Меморандум за разбирање
Објавена на 12.01.2010 11:35:00
Крајна цел на овој Проект е воспоставување и консолидирање на Меѓународни координативни единици на органите надлежни за спроведување на законот за подобрување на оперативна и стратешка полициска соработка.
Објавена на 22.10.2009 12:52:00
 
Проект за развој и подршка на полицијата септември/октомври 2009 год
Информатор (320 KB), 16.12.2009,

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава