Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  

ДРЖАВЕН СЕКРЕТАР
Aнастасија Илиеска

 

 

Образование:Дипломирала на Универзитет  “Св.Климент Охридски” Битола , Економски факултет Прилеп генерација 1992

Работно искуство:Од 2001 до 2014 работи како самостоен даночен советник во УЈП.
Во периодот од 2009 до 2014 е член на советот на Општина Прилеп.

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава