Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 

Најава за авторизирани лица
Корисничко име:

Лозинка:


Регистрирај се 
Ја заборавив лозинката


Дали сметате дека со подобрување на обуката во автошколите ќе се подобри безбедноста во сообраќајот на патиштата?Дали сметате дека испитните комисии при испитните центри објективно ги оценуваат кандидатите за возачи?
Дали сметате дека техничкиот преглед на возилата во станиците за технички прегледи квалитетно се спроведува?
Гласај  Резултати

 

 

 

 
Сектори за внатрешни работи
Полициски станици
Bitola Strumica Stip Veles Kumanovo Skopje Tetovo Ohrid