Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

  
 • Повикувачкиот Центар, согласно договорот со МВР, во моментов има обврска да го менаџира закажувањето на термини за аплицирање на лични документи само за граѓани со живеалиште на подрачјето на град Скопје.
   
  Внесете го Вашиот ЕМБГ и видете ја листата на сите Ваши изработени(готови) лични документи.
   
  Полињата означени со * се задолжителни!
 • ЕМБГ:
  *
 • Вид на услуга:

  (Одберете го соодветниот вид на услуга)
 •  
 •  
 

Kontakt centar

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава